Privéles – één op één aan de slag met uw hond

Wanneer kiest u voor privéles? Voor sommige mensen is het lastig om naar een hondenschool te gaan of om op vaste tijden te trainen. Misschien houdt u er wel gewoon niet van om in een groep te trainen of sluiten de lessen op de hondenschool niet aan bij uw persoonlijke wensen.
Soms verloopt de training van uw hond best goed, maar heeft u even een beetje extra begeleiding nodig om bij bepaalde oefeningen de puntjes op de i te zetten, of wilt u aan een specifiek gedrag van uw hond werken.hondentraining Breda

In al deze gevallen, biedt privéles voor u de oplossing.
Tijdens een privéles bepaalt u zelf waar, wanneer en wat u wilt trainen. Ik kom bij u thuis of naar een andere door u gekozen locatie, bijvoorbeeld bij u in de wijk of het bos. In overleg is trainen op een afgesloten trainingsveld ook mogelijk.
De trainingen zijn maatwerk: de lessen kunnen elk moment aangepast worden om beter aan te sluiten bij uw wensen. We werken aan oefeningen waarvan u graag wilt dat uw hond ze beheerst.

Door op locatie te trainen, kunnen we de oefeningen meteen in de praktijk brengen en oefent u dus met uw hond op plaatsen waar u de oefeningen ook daadwerkelijk gaat gebruiken.
Een ander voordeel van privéles is dat u nooit op uw beurt hoeft te wachten, alle aandacht is voor u en uw hond. Hierdoor zult u veel snellere resultaten behalen.
U kunt ook denken aan een het aanleren van trucjes of hersenwerk voor de hond. Een hond die (tijdelijk) minder of geen beweging mag hebben t.g.v. een blessure of operatie bijvoorbeeld, heeft veel baat bij mentale uitdagingen, om zo toch zijn energie wat kwijt te kunnen.

U kunt privélessen per half uur of uur boeken.

Mocht het u om wat voor reden dan ook niet lukken om zelf met uw hond te trainen, kunt u er ook voor kiezen om uw hond door mij te laten trainen.