Groepstraining

Op de zondagmiddag kunt u deelnemen aan een groepstraining. Deze vindt plaats op het omheinde trainingsveld aan de Hoge Schouw in Breda. Routebeschrijving vindt u hier.
Er wordt getraind op een positieve manier, dus zonder dwang middelen of druk. Het trainen moet prettig zijn voor zowel hond als baas!

De training bestaat uit gehoorzaamheidstraining, aangevuld met zelfbeheersingsoefeningen, hersenwerk en oefeningen die de balans en coördinatie van uw hond verbeteren. Alle oefeningen worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van uw hond.

Met uw pup kunt u komen trainen vanaf 8 weken. Tijdens de lessen komen alle basis commando’s aan bod, zoals ‘zit’, ‘af’, ‘blijf’, ‘kijk’, ‘hier’, ‘vast en los’ en leert uw hondje netjes mee te lopen aan de lijn.
Daarnaast oefenen we de zelfbeheersing en het brengen van rust in de hond. Door middel van simpele beginnersoefeningen voor balans en coördinatie (speciaal aangepast aan pups, zodat het niet belastend is), leert uw hond zich bewust te bewegen en vergroten we zijn of haar zelfvertrouwen.
Ook algemene opvoedzaken komen aan bod, zoals alleen thuis zijn opbouwen, zindelijkheid, spelen met de hond, etc.
Elke les is er de gelegenheid tot vragen stellen, mocht u thuis ergens tegen aan lopen. Na afloop van deze puppycursus, kunt u deelnemen aan de vervolgcursus.

Met honden vanaf 6 maanden gaan we verder met de oefeningen uit de puppycursus en worden er een aantal nieuwe commando’s bij aangeleerd, zoals ‘voet’, ‘volg’ en ‘kom voor’ en met de andere onderdelen gaan we ook een stapje verder.
Ook als u niet deel heeft genomen aan de puppycursus kunt u met uw hond van 6 maanden of ouder bij deze cursus terecht.

De groepjes worden klein gehouden, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor u en uw hond en de oefeningen eventueel aangepast kunnen worden per baas-hond combinatie.

Inschrijven is nu mogelijk!

Pups – zondagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur of van 16.00 uur tot 17.00 uur
Honden vanaf 6 maanden – zondagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur