Puppycursus – een goede start maken met uw pup

puppytraining bij Best Buddy Dog CoachingIedereen die een sociale, vrolijke, gehoorzame hond wil, kan terecht met zijn hond bij de puppytraining op de zondagmiddag. Deze vindt plaats op het omheinde trainingsveld aan de Hoge Schouw in Breda. Routebeschrijving vindt u hier.
In deze belangrijke periode in het leven van de hond wordt er op een speelse manier ingegaan op alle aspecten die een hond nodig heeft om de wijde wereld in te gaan.
Er wordt getraind op een hondvriendelijke manier, dus zonder dwang middelen of druk. Het trainen moet prettig zijn voor zowel hond als baas!

Puppytraining
Puppycursus BredaMet uw pup kunt u komen trainen vanaf 7 weken. Tijdens de lessen komen alle basis commando’s aan bod, zoals ‘zit’, ‘af’, ‘blijf’, ‘kijk’, ‘hier’, ‘vast en los’ en leert uw hondje netjes mee te lopen aan de lijn.

U wordt professioneel begeleid in het leren kijken naar uw hond en zijn lichaamstaal en u leert de signalen te herkennen die uw hond u geeft. Dit zorgt voor meer begrip tussen baas en hond, waardoor de onderlinge band verstevigt en uw hond beter naar u zal luisteren.

Daarnaast oefenen we op zelfbeheersing en het brengen van rust in de hond, zodat hij leert niet zomaar overal op af te rennen of bijvoorbeeld eten van tafel te stelen.
Door middel van simpele beginnersoefeningen voor balans en coördinatie (speciaal aangepast aan pups, zodat het niet fysiek belastend is), leert uw hond met u samen te werken en vergroten we zijn of haar zelfvertrouwen.

Puppytraining BredaOok algemene opvoedzaken komen aan bod, zoals het belang van een goede socialisatie en hoe u uw hond op verantwoorde manier aan alles wat op zijn pad komt kunt laten wennen , alleen thuis zijn opbouwen, niet eten van straat, spelen met de hond, etc.
Verder kunt u met al uw vragen bij mij terecht over bijvoorbeeld zindelijkheid, bijten in handen, benchtraining en opspringen. Kortom een all round cursus om met uw pup een goede basis te leggen. Na afloop van deze puppycursus, kunt u deelnemen aan de vervolgcursus.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar bestbuddydogcoaching@gmail.com, met daarin de volgende gegevens:

–        Naam en achternaam eigenaar
–        Adres, postcode en woonplaats
–        Email adres en telefoonnummer
–        Roepnaam van de hond
–        Ras/ kruising van de hond
–        Geboortedatum van de hond
–        Geslacht van de hond
–        Gewenste startdatum en starttijd

Als ik de mail met de gegevens ontvangen heb, stuur ik een bevestiging met daarin een link naar een betaalverzoek voor het cursusgeld. De inschrijving is definitief als ik het cursusgeld heb ontvangen.

Puppytraining (45 minuten)
– zondag om 13.15 uur – VOL – U kunt op de wachtlijst
– woensdag om 18.30 uur 

Wilt u trainen met uw hond van ongeveer 5 maanden of ouder, dan kunt u terecht bij training voor pubers en volwassen honden.