Extra trainingen

Er is op het moment veel vraag naar hondentrainingen, met name voor pups. Mede ivm de geldende maatregelen rondom Corona zijn de reguliere tijden waarop wij trainingen aanbieden helemaal vol. U heeft uiteraard de mogelijkheid om zich op de wachtlijst te laten plaatsen voor één van de reguliere groepen, maar we begrijpen ook dat het, zeker in het geval van pups, niet wenselijk is om lang te wachten met het starten van een training.

Om u in deze tijden toch begeleiding aan te kunnen bieden, starten wij met extra lessen om de coronatijd te overbruggen.
We trainen op de zaterdagmiddag op een openbare locatie bij het Ulvenhoutse bos. U kunt een losse les boeken of een serie van 5 trainingen van elk 25 minuten. We trainen in tweetallen.

Tijdens deze lessen kunnen we helpen als u vragen heeft of tegen problemen aanloopt, of waarin we kunnen werken aan bijvoorbeeld een bepaalde oefening waar u extra hulp bij wilt. In het geval van jonge pups, kunnen we een begin maken met de eerste basis oefeningen.

Kosten:
– Losse les van 25 minuten € 11,50 (u traint in tweetallen)
– Serie van 5 lessen van 25 minuten € 50,00 (u traint in tweetallen)
Locatie: Ulvenhoutse Bos, Breda
Tijden: Zaterdagen tussen 14.00 uur en 17.00 uur, exacte tijdstip afhankelijk van de aanmeldingen.

Honden van alle leeftijden en niveaus zijn welkom. We trainen in tweetallen; pups worden alleen ingedeeld met andere pups, dus niet met een volwassen hond.

Heeft u liever een privéles aan huis, dan kan dat uiteraard ook. Meer info hierover vindt u hier: privélessen

Algemene corona regels gelden rondom deze extra trainingen:

  • Kom alleen (één persoon per hond)
  • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Bent u ziek of verkouden,  blijf thuis